Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

22.4.2017

TÄYSIN UUDISTUNUT HIUSTYYLINI - NEW HAIR, NEW MEPieni muutos tekee aina hyvää ja tällä kertaa pienellä muutoksella tarkoitan astetta isompaa asiaa, nimittäin täysin uudistunutta hiustyyliäni! Päädyin torstaina luottoparturini käsittelyyn ja matkallani Helsinkiin (kyllä, käyn Helsingissä parturissa, haha) päätin, että tällä kertaa repäistään ja tehdään jotakin todella erilaista.

Mulla on viimeiset pari kolme vuotta ollut enemmän tai vähemmän samanlainen hiustyyli ja nyt jonkun aikaa mielessä on pyörinyt ajatus siitä, että mitä jos ottaisi taas uuden askeleen ulkonäkönsä suhteen ja kokeilisi jotain täysin uutta. Tätä päätöstä tuki myös tämä huhtikuinen ajankohta, sillä tänään järjestetään illalla Indiedays Blog Awardsit, jonne mulla on ainakin omasta mielestäni aikas magee asu (siitä lisää parin päivän sisällä, mutta jos päivän ja illan meno kiinnostaa, niin Insta Stories tulee olemaan aktiivisessa käytössä tänään: @jereviinikainen) ja muutenkin kesä alkaa olla ihan nurkan takana. 

Onneksi uskalsin ja annoin vaadittavan vapauden parturilleni, sillä ainakin meikäläisen mielestä tää lopputulos on ihan älyttömän magee: jotain uutta, jotain erilaista ja jotain mua. Kyllä tän näkösenä kelpaa lähteä näkemään vanhoja tuttuja ja muutenkin viettämään mukavaa päivää Kattilahallille. Jos sieltä löytyy muita, joilla sama määränpää, niin saa tulla livenä moikkailemaan, pidetään kiva päivä!


Mitä te mahdatte tykkäillä mun uudistuneesta ilmeestä, hitti vai huti?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti