Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

20.4.2017

WHO TO FOLLOW ON INSTAGRAM


                                                                   
Kuvaa klikkaamalla Instagram-tilille


Viime kuussa käynnistynyt Who to follow on -sarja saa jatkoa uudella postauksella. Tällä kertaa esittelyssä ovat Instagramin kovimmat osaajat, visuaalismmat tuottajan ja mieleenpainuvimmat tekijät. 

Seurailen itse Instagramin puolella todella erilaisia tilejä. Joukosta löytyy lifestyleä, muotia, matkailua, sisustusta, yrityksiä, lehtiä, kuvaajia ja kaikkea näiden väliltä. Kaikkien seuraamieni tilien väliltä löytyy kuitenkin muutamia yhteisiä tekijöitä, jotka tekevät kyseisistä tileistä juuri seuraamisen arvoisia: Visuaalisesti miellyttävä feedi, joukosta erottuva mielenkiintoinen tyyli, inspiraationa toimiminen, samaistuttavuus ja kunnianhimoinen asenne. Nämä ovat asioita, joiden takia mä päädyn seurailemaan erilaisia tilejä ja tähän postaukseen päädyin ottamaan muutaman tarkoin valitun esimerkin omista lemppareistani...


Seurailetko sä tän postauksen tilejä,
entä kuka mahtaa olla sun suosikki Instagramin puolelta?


PS: Löydät mut instasta @jereviinikainen
SHARE:

8 kommenttia

 1. Tosi monia näistä jo seuraan! Sit uusin löytö on Wayofjay: sairaan makee mies, jolla upee tyyli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, siis just viis minuuttia sit kuulin täst tyypist ekan kerran :D
   Pakko käydä kyllä tutustumas hänen feediinsä vaikuttaa mielenkiintoselt tyypilt!

   Poista
 2. Tosi mielenkiintosia tilejä ja kiva postausidea! Mä en itse muistaakseni ole törmännyt kehenkään näistä tilien ylläpitäjistä, mutta kävin tsiigaamassa muutaman. Varsinkin Timjoakim ja Fredrikrisvik ihastuttivat mua -tosi kivoja kuvia ja yhtenäinen feed :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, super kuulla, että tämmösestä postauksesta tykkäillään ja et sielt löyty uusia tilejä seurailtavaks! Noilla on kyl ihanat feedit :)

   Poista
 3. Vitsit, kiitos! Oot Jere huippu! x

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/21/2017

  Voi vitsi, kiitti tästä kunniamaininnasta!!😘
  - Milla K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ittelles ihanista kuvista! :)

   Poista