Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

5.5.2017

28042017 - VIDEO
Viimeisen vuoden aikana blogini on kokenut melkoisia muutoksia. Olen uudistanut kokonaan ulkoasuni, painottanut sisällön valokuvaukseen ja muotiin ja yleensä ottaen varmistunut siitä, millaisena haluan tämän sivuston pitää. Olen myös päätynyt postausten suhteen mulle sopivaan aikatauluun ja löytänyt aika hyvän balanssin tän kaiken suhteen!

Koska hyvä ei kuitenkaan ikinä riitä (ainakaan mulle, jonka on pakko olla koko ajan tekemässä ja menemässä, haha), niin oon ottanut tän kevään projektiksi paneutua paremmin videoihin ja Youtubeen. Olen halunnut lähteä tutkimaan tarkemmin sitä, millainen sisällöntuottajan haluan videoiden suhteen olla ja päätynyt asettamaan itselleni kohtuullisen kunnianhimoisen aikataulun sen homman suhteen: Vähintään yksi video viikossa, mielellään kaksi.

Tää kyseinen aikataulu on ainakin toistaiseksi pitänyt, mutta tästä päästäänkin siihen, että kiinnostaako teitä blogia seurailevia nää videon muodossa olevat kuulumiset ja höpinät ollenkaan? Olen nimittäin miettinyt, että pitäiskö mun jatkossa jättää osa videoista kokonaan Youtuben puolelle, alkaa tekemään kerran viikossa postauksia, joihin sitten kokoaisin sen viikon kaikki videot, vai jatkaa samalla mallilla ja nostella yksittäiset videot teksipätkineen tänne postauksen muodossa. Kommentoinnin vähennyttyä tällä blogirintamalla sitä on nimittäin alkanut miettimään, että mahtaakohan näiden videoiden tuputtaminen tänne olla täysin turhaa, katsooko näitä täällä edes kukaan.

Tämmösiä mietteitä tällä kertaa ja samalla tietysti sitä tän viikon My Day -videota, joka ei muuten olen ihan siitä tavallisimmasta päästä. Päätin nimittäin tällä kertaa ottaa teidät mun päivään mukaan astetta visuaalisemmalla tavalla ja luoda päivän kulusta pienen elokuvan. Ja koska tän tekeminen ja editoiminen oli jotenkin älyttömän hauskaa, niin voitte olla varmoja siitä, että tää ei jää ainoaksi laatuaan..


Mitä mieltä te mahdatte olla: 
videot pois blogista, vai samalla kaavalla hamaan tulevaisuuteen?
SHARE:

1 kommentti

  1. Pakko kommentoida tähän oma "kokemukseni". Kirjoitin siis blogia, ja pikkuhiljaa alkoi enemmän videot viedä puolelle ja muutenkin blogiin päättyi hiljaisuus. Nyt kun teen enemmän videoita olen myös linkannu ne blogiin, kuitenkin miettien samaa kuin sinäkin. Ehkö itellä syy miksi linkkaan ne on, että vaikka postauksia harvoin (liian harvoinxD) tulee niin en kuitenkaan halua luopua vielä blogista. Jos sitä vielä innostuisi postauksista!:)

    Lukijana näkökulmani on, että ei haittaa. Varsinkin jos postauksen otsikosta tulee jo ilmi että kyseessä on video ja hieman minkö tyyppinen video. Personally, tykkään siitä että blogeissa videot ja postaukset ovat yhdessä sivussa. Ei tarvitse ravata youtuben ja blogin välillä, kun kaikki löytyy samasta.

    Huhuh tulipa tästä pitkä kommentti:D

    VastaaPoista