Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

4.5.2017

INSPIRAATIOTA SIITEPÖLYKAUDESTA

 Kuvat: Janita Autio
                                                                   
 WEARING
JACKET: Fila
SHIRT: COS
PANTS: Turo
SHOES: Tiger Of Sweden
SOCKS: Adidas
BAG: ?
                                                                   

Siitepölykausi on nyt virallisesti avattu omalta osaltani ja siitä muistuttaa viikonlopun korkea kuume, punoittavat silmät ja Niagaran putouksena valuva nenäni. Tämä on taas yksi asia, johon meikäläinen ei vaa ikinä osaa varautua. Viimeiset pari kuukautta on tullut toitotettua sitä, miten se kevät sieltä tekee tuloaan ja siitä huolimatta varautuminen siihen kevään pahimpaan painajaiseen on jäänyt tekemättä.

Onneksi näin muutaman vetämättömän ja tokkuraisen vuorokauden jälkeen olo alkaa kuitenkin kohentua ja allergialääkkeet tehota. Näinä hetkinä sitä kuitenkin vain miettii sitä, miten viikonkin ennakointi olisi jättänyt välistä sen lähes 40°C kuumeen ja ne tukkoisuuden takia valvotut yöt. Ehkä tämä edesmennyt vappu on nyt se, joka jää tuleville vuosille muistuttamaan siitä, miten ne lääkkeet vaan pitäisi napata käyttöön kevään ensimmäisten aurinkoisten päivien aikaan.

Mutta se siitä allergiahöpinästä, hypätään sitten hetkeksi parin viikon takaiseen asuun ja aikaan, jolloin kilometrien päähän hehkuvasta punaisesta nenästä ei ollut vielä tietoakaan. Kyseessä on nimittäin mun gaala-asu Inspiration Blog Awardseihin. Tällä kertaa tarkoitukseni ei ollut olla tapahtuman väripilkku, vaan edustaa itseäni tyylikkäässä, mutta kuitenkin mun näköisessä ja astetta erikoisemmassa asussa. Vaikka Tuuren mukaan näytän kuulemma teollisuuskeittiöstä karanneelta kokilta, niin omaan silmään tämmönen minimalistinen ja astetta graafisempi asu tuo mieleen Aasian ja suurkaupunkien katumuodin...


Löytyykö sieltä muita siitepölykaudesta nauttivia, 
entä mikä mahtaa olla teidän mielipide mun tän vuoden gaala-asusta, hitti vai huti?
SHARE:

4 kommenttia

 1. Tosi tyylikäs asu, peukku sille! Ja on kyllä upeat nää kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljo Saara! Niin kiva aina kuulla teidän mielipiteitä meikäläisen asuista ja tää on kyllä tyylikkyydessään myös yks mun tän kevään ehdottomista lemppareista :)

   Poista
 2. Sulla on kyllä niin kiva tyylikäs tyyli! Toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, kiitos paljo Marianne! Jotenkin niin mukava saada tämmöstä palautetta omasta tyylistä ja asupostauksista :)

   Poista