Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

10.5.2017

ON OK OLLA ERILAINEN

PHOTOS: Janita Autio
EDIT: Me
                                                                   
WEARING
JACCKET: 2nd Hand
SHIRT: H&M
JEANS: Cheap Monday
SHOES: Dr. Martens
SUNNIES: eBay
WATCH: Daniel Wellington
                                                                   

Olen tuonut tässä vuosien varrella kerran jos toisenkin esille sen, että pukeutuminen on mulle se asia, jolla nostatan omaa itseluottamustani. Mitä enemmän jonkin vaatekappaleen käyttö julkisesti jännittää, sitä parempi fiilis siitä lopulta tulee, kun uskaltautuu nappaamaan sen ulos lähtiessä päälleen. En oikeastaan tiedä mistä tää kaikki johtuu, tai noh, kai mulla vaan on aina ollut tarve tuoda itseäni esille ja pönkittää samalla itseluottamusta ihmisten edessä. 

Tää on kuitenkin vaan se pinta, jonka kaikki mun ympärillä näkee. Sen kaiken muun musta näkee oikeestaan vaan ihmiset, jotka voin sanoa tuntevani läpikotaisin ja muhun tutusteen tietääki, että musta ja mun tekemisistä paljastuu joka päivä jotain uutta. Oon oikeesti aika kreisi ja just se tyyppi kaveriporukasta joka on aina valmis kaikkeen uuteen ja jota saa toisinaan hävetä silmät päästä, jos onnistuu ottamaan mut liian vakavasti.

Syy miks mä oon nyt miettinyt tätä, on ihmiset joihin oon tän vuoden puolella tutustunut. Joukossa on nimittäin ollut ihmisiä, jotka on jo ensitapaamisella onnistunut tuomaan niiden todellisen luonteensa ja persoonansa esille peittelemättä mitään. Ei suojakuorta, ei mitään. Vain aito ihminen ja valloittava persoona. Tää on mun mielestä jotenkin jopa kadehdittavaa ja ennen kaikkea ihailtavaa. Mä haluan ottaa tästä tavoitteen tälle vuodelle. Mä haluan kuoria itseni ja olla aina se kreisi mä joka mä oikeesti oon, se siisti ja outo mä...

PS: Janita sä oot huikee ja nää kuvat on niin super!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti