Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

7.5.2017

VIIKONLOPPU LAHDESSA


Lahdessa vietetyt viikonloput on mulle aika harvinaisia, sillä usein tulee perjantaisin koulusta päästyä pakattua laukut ja suunnattua perheen luo pariksi päiväksi. Tällä viikolla näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan päätin jäädä nauttimaan yksinäisyydestä keväiseen ja aurinkoiseen Lahteen.

Näinä viikonloppuina, kun ei tule juna-asemalle suunnattua, sitä tulee tehtyä asioita, jotka arjen keskellä tuppaa jäämään hoitamatta. Vapaat vuorokaudet venyy ja paukkuu ja tän viikonlopun päivät ovatkin menneet kaappeja siivoillen ja asuntoa järjestellen, työjuttuja tehden ja tietenkin sitä Netflixiä katsellen.

Vaikka sosiaalisista tilanteista pitävänä yksin oleminen tuntuukin monesti ikävältä ajatukselta, niin oon tässä vuosien varrella kuitenkin huomannut tarvitsevani myös sitä aikaa kun voin vaan musan tahtiin tehdä itselleni päiväseltään ruokaa, heräillä aamuisin pitkään ja ylipäätään olla vaikka koko päivän sanomatta sanaakaan ääneen. 

Vaikka takana alkaakin kohta olemaan viikonloppu, jonka aikana on saatu asia jos toinenkin hoidettua to do -listalta, niin siitä huolimatta olo on jotenkin levännyt ja virkeä. Liekö syynä se, ettei aikaa ole mennyt asioihin, jotka ei itseä juurikaan kiinnosta, vaiko se että ulkona on tällä hetkellä lievästi sanottuna huikea ilma...

PS: Pekoniin käärityt parsat on mulle ainakin ehdoton kesän merkki...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti