Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

12.5.2017

YKSIN TUNTEMATTOMAAN MAAHAN - MY DAY - VIDEOHellou ja ihanaa viikonlopun alkua!

Mun matka sen kuin lähenee. Ensi viikon puolivälissä on aika pakata kimpsut ja kampsut ja suunnatta yksin lentokentän kautta Prahaan viideksi päiväksi. Sieltä mun reissu jatkuu bussin saattelemana Berliiniin, jossa olisi tarkoitus viettää vielä viisi päivää hyvän ystävän kera. Matkan ajankohdasta huolimatta mun täytyy myöntää, että mä oon jättänyt kaikki valmistelut suunnitelmien suhteen olemattomiin. En ole halunnut kerätä etukäteen juuri mitään tietoa mun matkakohteista, sillä tää reissu mennään ihan fiilispohjalta: mä teen, mä meen ja mä kokeilen. Se on mun motto tälle matkalle.

Tästä reissusta puhutaan myös muutamalla sanalla tän kertaisessa My Day -videossa. Päätin eilen ottaa teidät kameran kautta mukaan seurailemaan sitä, miltä mahtaa valokuvauksen opiskelijan arki Lahdessa näyttää. Mitä kaikkea mahtaa kiireiseen lukukauden loppuun mahtua? Se kaikki tän kertaisessa videossa...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti