Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

24.6.2017

JUHANNUS 2017

Juhannus. Se aika vuodesta, kun mielen valtaa stressi siitä, että pitäisi päästä pois kaupungista ja lähteä viettämään aikaa mökille hyvässä seurassa. Koko Suomi pakkaa laukkuihinsa kimpsut ja kampsut, suuntaa kauppaan ostamaan ne kuuluisat grilliherkut ja jatkaa siitä letkassa matkaa jonnekin päin Suomea. Vähän kukkaseppeleitä, naurua, uimista ja pitkään venynyt ilta.

Kuulostaako tutulta? Voin sanoa, että mun korvaan kuulostaa ainakin erittäin tutulta ja tän kaavan mukaan olenkin pyrkinyt tämän ajan vuodesta viettääkin aikaisempina vuosina. 

Tämä vuosi oli kuitenkin kaikkea muuta, kuin sitä unenomaista mökkireissua, joka ajatuksissa muistuttaa aina Tumbrin etusivua tai Instagramin tykätyimpia kukkaiskuvia. Tänä juhannuksena meikäläinen joutui nimittäin töiden puolesta jäämään koko juhannukseksi kaupunkiin ja voin sanoa, että alkuun ajatus kaupungissa vietetystä juhannuksesta tuntui erittäin epämiellyttävältä.

Nyt kuitenkin kun päivät ovat vierineet jo juhannuspäivän puolelle ja mun osalta on onnistuttu nauttimaan tästä yöttömän yön juhlasta, niin täytyy myöntää, että ei tää lopulta niin paha ollutkaan. Mulla oli ympärillä ihania ihmisiä. Ei grilliä tai järveä, mutta siitä huolimatta paljon naurua ja se pitkään venynyt ilta. Mulla oli ihan kiva kaupunkijuhannus. Toivottavasti tekin olette nauttineet tästä keskikesän juhlasta... 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti