Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

9.6.2017

KOE17 - IT´S ALL ABOUT FASHION

Aiemmin tällä viikolla oli aika kokoontua valkoiseen saliin ihastelemaan tulevien muoti- & vaatetusalan ammattilaisten kädenjälkiä ja tuotoksia. Catwalkin sisällöstä vastasivat pääosin Muotsikan tänä keväänä valmistuvat opiskelijat ja pakko sanoa, että ilta oli huikee.

Kyseinen näytös oli mulle jo edelliseltä vuodelta tuttu ja jotkut saattavatkin muistaa tän postauksen, jonka silloin rustailin. Tän kertaisessa näytöksessä oltiin asujen suhteen selvästi kokeilevampia ja muutenkin pienet yksityiskohdat oltiin onnistuttu ottamaan edellisvuotta paremmin huomioon. Tuntu, että kaikki oli kohdallaan ja tän postauksen tiimoilta en voi ku suositella ens vuoden näytöstä teille muodista kiinnostuneille, näytökseen kun on ilmanen sisäänpääsykin!

Iso kiitos illasta tänä vuonna valmistuneet Miska Viitala, Elina Töyrylä, Pauliina Jokivuo ja Enni Lähderinne, sekä tietty kaikki muutki mukana olleet, ootte super!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti