Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

2.6.2017

TOUKOKUUN NÄKYMÄTTÖMÄT SUOSIKIT - VIDEO
Vihdoin ja viimein on saatu jätettyä se kevätkin taa ja päästään nauttimaan kesästä! Tätä vuodenaikaa on ainakin mun osalta odoteltu jo hyvä tovi, sillä niin kuin oon täälläkin tuonut asiaa esille, niin meikäläinenhän on henkeen ja vereen kesäihminen.

Kevät ja toukokuu on aika sinetöidä tän kertaisella videoilla, sillä tänään on aika höpötellä viime kuun suosikeista. Vaikka tätä sarjaa onkin tullut tehtyä jo reilu vuoden päivät, niin tän kertaisessa jaksossa on esillä kuitenkin jotain uuttakin, nimittäin tää video on kuvattu mun tän kesän uudessa kotistudiossa. Vitsit oon innoissani tästä!


Mitäs mieltä te olitte mun uudesta kuvaussetistä, hitti vai huti?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti