Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

13.7.2017

CROCSIT TEKEVÄT PALUUN

KUVAT: Laurarosilla
                                                                    
WEARING:
JACKET - Fila
HOODIE - Adidas
TROUSERS - Turo
SOCKS - Adidas
SHOES - Crocs*
(*saatu)
                                                                    

Crocsit jalkaan kaupungille, nyt sentään hei vuosi 2017...

Täällä mä istun kotona pohdiskellen, että miten ihmeessä mä lähtisin kirjoittamaan tästä teille. Vähän väliä mun katse harhailee tästä tekstikentästä näihin kuviin, jalassani komeileviin kenkiin ja siitä edelleen ajatuksiin: "Miksi ihmeessä mulla on jalassani Crocsit"

Vastaavanlaisilla kengillä on tullut kierreltyä maita ja mantuja vuosikymmen sitten ja kun näistä lapsuusajoista päästiin yli, vannoin etten enää ikinä pukisi julkisesti jalkaani kyseisiä kenkiä enää. Aika meni kuitenkin eteen päin ja loppukeväästä eräällä toimistolla mun nenän eteen kiikutettiin nämä valkoiset yksilöt ja sanottiin: "Mä haastan sut ottamaan nää osaksi sun asukuvia".

Mä nappasit kengät mukaani ja siitä alkoikin sitten pähkäily, että miten ihmeessä mä voisin saada nää osaksi mun tyyliä. Tuntien sovittelu tuotti kuitenkin tulosta ja pakko myöntää, että tää tyyli rokkaa aika kovaan mun silmissä. Pitää vaan unohtaa se Crocsien valtakausi, katsoa kokonaisuutta ja luottaa siihen että mustavalkoinen asu toimii aina...

Miten teihin mahtaa iskeä kuvissa näkyvä kenkäpari, hitti vai todellinen huti?


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti