Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

23.7.2017

T E B O I L

Tänä kesänä kamera on löytänyt tiensä melko tiukasti mun käteeni. Sen kanssa on tullut käytyä Helsingin suunnalla, kuvattua malleja, vietettyä öitä ja otettua omakuvia. Muistikortille on ikuistunut paljon hetkiä ja sarjoja, joista tällä hetkellä vain osa on päätynyt tänne teidän nähtäville.

Oon pitänyt viime aikoina aika tiukkaa rajaa sen suhteen, millaisia kuvasarjoja oon täällä julkaissut ja nyt tuntuu siltä, että on aika höllätä tätä rajaa ainakin hiukan.

Nää kuvat on eräältä kesäyöltä, kun olin yksin autolla ajelemassa ja tyhjentämässä päätäni radiota kuluttaen. Nää ei oo asukuvat, enkä mä oikeastaan osaa edes sanoa näistä kuvista mitään eritystä. Siitä huolimatta mä tykkään näistä. Mä tykkäsin tästä yöstä, tästä kuvaushetkestä ja siitä kaikesta, mikä ajoi mut ottamaan nää kuvat. Sen takia mä halusin julkasta nää. Sen takia mä halusin kirjoittaa tästä ja tuoda nää teidän nähtäville...


Pitäiskö mun alkaa jakaa useammin tämmösiä fiiliskuvia, 
jotka on aiemmin jäänyt vain kovalevylle pölyttymään?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti