Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

30.7.2017

TESTISSÄ: TEHDÄÄN ITSE JAPANILAISIA KARKKEJA - VIDEONäyttää vahvasti siltä, että meikäläinen on hurhahtanut näiden testivideoiden tekoon oikein kunnolla, kun taas olisi uutta sisältöä kyseiseen sarjaan. Ehkä tää kertoo jotain mun uteliaasta luonteesta ja siitä, että olen tainnut vihdoin ja viimein löytää ainakin yhden toimivan tukipilarin mun kanavani sisällön suhteen.

Tän kertainen testituote on kulkenut mun elämässä mukana pienen ikuisuuden ja pakko sanoa, että tää tuote ei ole kyllä missään määrin ollut niiden kaikkien muuttojen ja pakkailujen arvoinen, joita se on mun elämässä kokenut. Jos kiinnostaa mistä on kyse, niin ei muuta ku popparit kainaloon ja video pyörimään...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti