Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

28.7.2017

VÄSYNYT MUTTA ONNELLINEN - HELSINKI FASHION WEEK 2017
Mä pääsin yhdeksi virallisista valokuvaajista Helsinki Fashion Weekeille aiemmin tällä viikolla! Olin kolmena päivänä kamerani kanssa mukana seurailemassa menoa ja ikuistamassa tapahtumia muistikortilleni. Vaikka päivät olivat älyttömän ihania ja oli maailman siisteintä päästä seurailemaan tämmöstä tapahtumaa kuvaajan näkökulmasta ja muutenkin tapaamaan uskomattomia ihmisiä, niin pitkät päivät kyllä verottivat ja nyt tuntuu ihanalta olla taas arjen parissa.

Tän projektin myötä mulla jäi täysin sosiaalisen median päivittely, sillä vuorokausissa ei yksinkertaisesti riittänyt tunnit. Alkuviikon päiviin mahtui kuvausten lisäksi junamatkat, kuvien editointi ja jokunen tunti yöunta. Näiden päivien aikana mulle selkeentyi kuitenkin se, että tää on todellakin sitä mitä haluan tällä hetkellä elämältäni. Pääsin kuvailemaan mallien kanssa, ikuistamaan catwalkin luomuksia kameralle, viettämään aamupäivää kamerani kanssa Teemu Selänteen jahdille, bongailemaan mageita tyylejä kadulle ja ylipäätänsä työskentelemään muutaman päivän ajan muodin parissa. Tää oli jotain niin rankkaa, mutta samalla niin siistii!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti