Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

2.8.2017

LAURAROSILLA X MARIMEKKO

MODEL: Laura Laukka
PHOTOGRAPHY: Jere Viinikainen
OUTFIT: Marimekko

"Kuvataan sitä perinteistä Marimekkoa ilman mitään kikkailua", kuului lausahduksen, jonka heitin ilmoille pari minuutti ennen näiden kuvien syntyä. Kuvausten aikana tapahtui kuitenkin jälleen jotain maagista ja jo ensimmäisten räpsyjen jälkeen sai alussa mielessä ollut teema jäädä taka-alalle. Ehkä sen perinteisen potrettikuvauksen aika tulee vielä joskus...
SHARE:

3 kommenttia

 1. Anonyymi8/03/2017

  Aivan mielettömiä kuvia ja hieno asu, mutta mielestäni noi kengät ei sovi ton haalarin kanssa lainkaan! Korkkarit ois ollu tyylikkäämmät. Mutta nää nyt on makuasioita tietty..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljo! Noita kenkiä tuli kyllä mietittyä ja pakko myöntää, että mullakin oli aluks mielessä tyylikkäät korkkarit. Se ois ollu tasapainonen valinta. Päädyttiin kuitenki näihin, sillä nää tuo ainaki mun mielestä mielenkiinosta ristiriitaa (niinku säki huomasin ne heti) ja muutenki tuntuu "rikkovan sitä kaavaa", jollaisena tämmönen Marimekon asun on yleisesti ihmisten mielessä :)

   Poista
  2. Mustakin on vaan kiva, että on jotain muuta kuin mitä heti ajattelis "oikeaksi" :) Muutenkin "rajojen" rikkominen jees! Toki mielipideasiat on erikseen, kaikilla saa tietty olla erilainen mielipide tai asiat, joista tykkäävät enkä silleen meinaa ylimpään kommenttiin, vaan siihen kun monesti ajatellaan jotain sääntöjä ja kaavoja, joiden mukaan pitäis pukeutua (tai tehdä mitään muutakaan) niin höpöhöpö.

   Poista