Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

12.8.2017

OLEN VOGUESSA - USKO UNELMIISI


Olen aina ollut kova unelmoimaan. Unelmat ei ikinä ole olleet mulle pelkkiä unelmia, ne on aina ollut tavoitteita ja haaveita, jotka olen sisimmässäni halunnut saavuttaa. Tästä aiheesta olen kirjoitellut tänne ennenkin, joten jos asian tarkempi avaaminen kiinnostaa, niin klikkaa itsesi tänne.

Viimeisten vuosien aikana olen unelmoinut mm. tietyissä maissa käymisestä, kesätyöpaikan saamisesta, kouluun pääsemisestä, sekä muista uraani liittyvistä asioista. Vaikka näiden unelmien eteen on tullut painettua järjettömästi duunia, niin suurin osa näistä on käynyt toteen ja näin ollen sitä voisikin ehkä sanoa, että elän tietyllä tapaa unelmaani tällä hetkellä.

Valokuvaamisen saralla mun päähän on löytänyt jonkun aikaa sitten tiensä unelma, josta en ole sen enempää kenellekään puhunut, mutta jota kohden olen kuitenkin koko ajan hitaasti mutta varmasti edennyt: Halu saada omia kuvia ulkomaille. Olen unelmoinut siitä, miten hienoa olisi nähdä itse kuvaamat kuvat julkaisussa, jota koristaisi vieraskieliset sanat ja jonka yleisönä toimisivat ihmiset toisella puolen maailmaa. Unelmoinut siitä, että olisi kansainvälinen.

Tämä unelma on nyt käynyt toteen ja näin 21-vuotiaana pystyn sanomaan, että meikäläisen kuvia on julkaistu Ukrainan Voguessa! Siis mulla ei oikeesti löydy sanoja käsittelemään tätä. Jotenkin niin siistiä ja huikeeta ja vaikka ja mitä. Yksi unelma on taas saavutettu ja nyt päässä pyörii ajatus siitä, että mitäs seuraavaksi. Mikä mahtaa olla seuraava suuri unelmani? -En tiedä, mutta eiköhän sekin jossain vaiheessa selviä...

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti