Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

19.8.2017

UNIVERSITY OF HELSINKI - TIKI DAO
MODEL: Tiki Dao
PHOTOGRAPHY: Jere Viinikainen

Jos kulkisit joskus pimeällä kujalla vastaan ja kysyisit minulta, mikä on valokuvaamisessa parasta, vastaisin että itsensä ilmaiseminen ja ne upeat ihmiset, joiden kanssa pääsee työskentelemään. 

Tämän kertaiset kuvat on hyvä esimerkki siitä, miten sama kiinnostuksen kohde tuo ihmisiä yhteen. Ollaan Tikin kanssa seurailtu toisiamme jo hyvä tovi somessa, tykkäilty toistemme kuvista ja vihjailtu kommenteissamme, miten olisi joskus kiva lähteä yhdessä kuvaamaan. Pari viikkoa sitten saimme vihdoin ja viimein pyöräytettyä puheet käytäntöön ja pääsimme tekemään yhdessä astetta erilaisempaa (ei varmaan tule kenellekkään yllätyksenä, haha) settiä Helsingin yliopistolle. Vaikka tuntuukin vähän erikoiselta sanoa lähes tuntemattomalle tyypille, et hei mitä jos mentäis vessaan kuvaamaan, ni meidän yhteistyö toimi kyllä älyttömän hyvin yhteen, vai mitä mahdatte tykätä tän kertaisesta sarjasta?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti