Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.9.2017

24H ILMAN PUHELINTA & TIETOKONETTA - VIDEOAiemmin tällä viikolla mä tartuin vihdoin ja viimein härkää sarvista ja lähdin toteuttamaan haastetta, jonka olin aiemmin kesällä onnistunut lisäämään mun Summer Bucket Listiin: Vuorokausi ilman puhelinta & tietokonetta.

Olin pitkittänyt tän kokeilun aloittamista lähes koko kesän ja nyt kun alkoi olla viimeiset päivät käsillä, niin pakkohan se oli hoitaa alta pois. Syy ja halu tälle kokeilulle löytyi siitä, kun lähdin oikeasti miettimään sitä, miten isoksi osaksi elämää tää elektroniikka ja sosiaalinen media on mun elämässä noussut. Halusin päästä näkemään ja kokemaan sen, mitä tapahtuu kun jättää päivittäiset viihdyttäjät kotiin ja koittaa elää ilman kaikkea sitä, joka ainakin mulla määrittelee ja ohjailee nykypäivänä isosti mun arkea. Jos kiinnostaa päästä tarkemmin sisään tähän kokeiluun, ni ei muuta ku video pyörimään ja mun astetta erikoisempaa vuorokautta seurailemaan...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti