Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

25.9.2017

ASU JOKA EI TUNTUNUT OIKEALTA


                                                                    
WEARING
JACKET: Carlings
SHIRT: Filippa K
JEANS: Dr Denim
SHOES: Vans
                                                                    
PHOTOS: Laurarosilla
EDIT: Me

Tiedättekö kun välillä päälläsi oleva asu ei meinaa millään tuntua oikealta ja tästä johtuen sitä on koko päivän jotenkin hieman epämukava olla?

Mulle käy tämmöstä tosi usein tilanteissa, joissa on oikeasti ollut aikaa miettiä päällensä puettavaa asua ja näin ollen on ollut mahdollisuus kokeilla jotain, jota ei ole ennen tullut testailtua. Tän postauksen kuvissa näkyvä asu on osittain tähän kategoriaan kuuluvista. Vierastin todella pitkään ajatusta siitä, että multa löytyisi samaan aikaan päältä sinertävää farkkutakkia ja siniset farkut.

Halusin kuitenkin ainakin kerran päästä  kokemaan tän yhdistelmän ja aivan kuten olin jo useamman kuukauden ajan mielessäni ajatellutkin, niin eihän se päällä ollessaan erityisen onnistuneelta kombolta tuntunut. 

Asu kuitenkin ikuistettiin ja kuvat jäivät pariksi viikoksi pyörimään koneeni kovalevylle. Ajattelin, että olkoot siellä. Nyt kuitenkin eksyin selailemaan näitä ja arvatkaa, kuka on alkanut pitämään tästä yhdistelmästä jotenkin erityisen paljon. Kyllähän nää farkut sävyt sotivat keskenään, mutta joku tässä kuitenkin viehättää. Ehkä tää asu pääseekin viellä joskus pyörähtämään ihmisten ilmoilla...

Mitä mieltä te olette tämmösestä farkku-kombosta, hitti vai huti?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti