Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

7.9.2017

GRANDPA´S CLOSET

                                                                    
WEARING
SHIRT: 2nd Hand
PANTS: Gant
SHOES: ?
                                                                    
PHOTOS: Ella Viinikainen

Seura tekee kaltaisekseen, on lausahdus joka ainakin meikäläisen korviin on kantautunut ties kuinka monta kertaa. En pahemmin ole miettinyt tätä asiaa aiemmin, mutta nyt kun katson näitä kuvia ja vertaan nykyistä olemustani esimerkiksi vuoden takaiseen minuun, uskallan sanoa että jotain on tapahtunut Lahdessa.

Aiemmin kun tukeuduin aikalailla pelkästään mustaan, valkoiseen ja turvallisen tyylikkääseen, huomaan nykyisin kiinnostuvani enemmän ja enemmän katseita kääntävistä ja joidenkin mielestä jopa rumista vaatekappaleista. Lyhyesti voisi sanoa, että vaatekappaleista ja tyylistä, jota tämänhetkinen luokkani koulussa edustaa aika yhtenäisesti. 

Tää ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö multa löytyisi edelleen sitä puolta, joka innostuu mustavalkoisesta ja tyylikkäästä, tai sitä puolta joka innostuu esim. rennosta katutyylistä. Musta tuntuu, että tää tarkoittaa vaan sitä, että olen löytänyt uuden osaston vaatekaappiini. Sitä, että olen sisäistänyt sen, mitä on olla yksi meidän luokalta...


SHARE:

4 kommenttia

 1. onko noi vakosamettihousut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo, noi on kohtuu uhuet perus pöksyt (vähä chinon tyyppiset)

   Poista
 2. ok, houkuttelis vakosamettihousut taas. tiiätkö mistä sais ostettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton mallisia leveitä vakosamettihousuja on löytyny ainaki Dressmannilt ja Sokokselta, suosittelen pyörähtämää niissä :)

   Poista