Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

13.9.2017

HELSINKI LIKE A LOCAL
Kaupallinen yhteistyö ebookersin kanssa

"Helsinki on pienin kaupunki, jossa tuun isona asumaan", on lausahdus jota mun suusta on kuulunut ala-asteelta asti. Oon aina ollut henkeen ja vereen kaupunki-ihminen ja haaveillut vuosien ajan (melkein voisi jo sanoa, että vuosikymmenen) Helsingin ytimessä asumisesta. Tätä mun suhdetta Helsinkiin mä oon myös onnistunut tuomaan toisinaan aika intensiivisesti esille mun somessa ja tästä johtuen onkin jotenkin hienoa, että mä pääsin tekemään Helsinkiin liittyvää yhteistyötä ebookersin kanssa!

Alle kymmenen vuotiaana saatoin matkustaa yksin Helsinkiin viettämään mukavaa kesäpäivää itsekseni ja alakoululaisena käytin jo sujuvasti metroa ja sporaa ja osasin liikkua kohtuu laajalti kyseissä kaupungissa ulkopaikkakuntalaiseksi. Tää kaikki oli jotain sellaista, jota ainakaan Hyvinkäällä ei oikein ymmärretty. Mun ikäset kun ei siellä välttämättä saaneet lähteä edes kotikaupungin keskustaan yksinään.

Tää oli mulle kuitenkin vasta alkua ja yläkoululaisena Helsingissä tuli rampattua parhaimillaan se 3 kertaa viikossa. Milloin hoitamassa asioita, milloin ihan muuten vaan. Joku siinä aina veti mua puoleen ja vuosien varrella opin myös tuntemaan kaupunkia aika hyvin. Tiesin alueet ja paikat ja nyt näille tiedoille tuli myös tarvetta, kun pääsin osallistumaan Ebookersin Stadilaisten opas Helsinkiin -kampanjaan.

Kyseissä kampanjassa pääsin nimittäin jakamaan ne mun mielestä parhaat palat Helsingistä. Ne osat ja tiedot, jotka ei välttämättä johda suoraan sinne tuomiokirkolle tai Kiasmaan, vaan jotka ohjailevat paikkoihin, joita et luultavasti ole ulkopaikkakuntalaisena ennestään tiennyt. Missä oikeasti kannattaa käydä ruokailemassa, mitkä alueet toimivat parhaina kuvauslokaatioina, entä minne kannattaisi suunnata tekemään astetta erikoisempia vaateostoksia? Näihin asioihin paneudutaan Stadilaisen opas Helsinkiin -kampanjassa ja mun ja muutaman muun vinkkeihin pääset halutessasi tutustumaan täällä.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti