Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

27.10.2017

HYVÄÄ RUOKAA JA IHANIA IHMISIÄ - VIDEOPerjantai ja mä voin sanoa jo tässä vaiheessa, että mulla on ollu aika ihana viikko. Syysloma koulusta on tehnyt todella hyvää, vaikka jonkun verran on tässä päivittäin tullut opintoihin liittyviä asioita hoidettuakin. On ollut ihana saada nukkua pitkään ja ylipäätänsä hoitaa pakollisia asioita ilman aikataulusta. Ehkä sitä taas on saatu ladattua akkuja sen verran, että jaksaa painaa koulunpenkillä loppuvuoden.

Tällä lomaviikolla päätin ottaa teidät myös yhdelle Helsinki-päivistäni mukaan (kyllä, sielläkin tullut pyörähdettyä pariinkin kertaan) ja näyttää samalla, miltä pressipäivillä oikeasti näyttää.

Pressipäivät järkätään siis vähintään pari kertaa vuodessa ja jos jollekin kyseinen sana on vielä täysin vieras, niin lyhyesti sanottuna silloin on aika julkaista brändien tulevat mallistot. Nyt syksyllä oli siis aika päästä näkemään ihanien ihmisten ja hyvän ruuan ympäröimänä se, miltä mahtaa ensi kevät näyttää. Jotenkin valokuvaajana on aina mielenkiintoista päästä tämmösiin juttuihin mukaan ja siitä saa jotenkin ihan uudella tavalla inspiraatiota tähänä hommaan, kun pääsee suunnittelemaan kuvauksia uusien vaatekappaleiden ympärille.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti