Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

7.11.2017

MIRROR MIRROR ON THE WALL
 PHOTOS: Ninni Lahti
EDIT: Me

Huomaan itsestäni, miten mulla alkaa jälleen tulla se fiilis että nyt tarvitaan jonkinlaista muutosta elämään. Oon ihminen, joka haluaa olla koko ajan menossa ja tekemässä ja vaikka kaikki olisikin tässä nykyisyydessä hyvin niin sitä toivoo kuitenkin aina jotain lisää. Jotain uutta, jotain enemmän.

Tämmönen fiilis valtaa mun mielen keskimäärin pari kertaa vuodessa ja viime keväänä tää tarkotti sitä, että vietin tunteja koneella selaillen erilaisia matkatarjouksia. Parhaimmillaan - ehkä paremminkin pahimmillaan - olin jopa valmis lentämään Kemiin ihan vain sen takia, että pääsisin hetkeksi matkalle, haha. Matka pohjoiseen, rantaloma etelään, muutto Lahden sisällä, tai vaikka auton osto. Tuntuu ettei ole edes väliä mitä suurta tässä pitäisi tällä hetkellä tapahtua, kunhan se on jotain uutta.

Viime keväänä nämä fiilikset ajoivat meikäläisen Prahaan ja Berliiniin, joten jännityksellä jäädään odottelemaan mitä tällä kertaa tapahtuu. 

PS: Nää kuvat on otettu just ennen kesälomaa meidän koulun studiossa. Kiitos huikeelle Ninnille näistä, nää on ihan älyttömän mageita!
SHARE:

1 kommentti

  1. Anonyymi11/09/2017

    aja nordkappiin on todella hieno tie ja nordkappissa on ihana epätodellinen tunnelma

    VastaaPoista