Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

17.11.2017

MUN ARKIMEIKKI - VIDEOYoutube ja videoiden teko on aina ollut mulle väylä kokeilla jotain uutta ja tehdä just sitä, mitä milloinkin mieleen tulee. En ole ikinä halunnut ottaa sen suhteen mitään stressiä, tai miettiä turhaan sitä, miten joku videoidea mahtaa toimia mun kanavalla tai miten porukka suhtautuu mun uusiin videoklippeihin.

Blogin ja Instagramin suhteen olen aina halunnut pitää homman simppelinä ja pysytellä tiettyjen raamien sisällä ja jotenkin sen takia onkin älyttömän vapauttavaa päästä toteuttamaan mitä erikoisimpia aivopieruja videoiden muodossa. Tän kertainen video on hyvä esimerkki tästä kaikesta. Tän kertainen video on klippi, jolle oon ite nauranut nyt viimeisen viikon ja josta voin oikeasti sanoa olevani tietyllä tapaa aika ylpeä. Vaikkei tää varmastikaan kaikille uppoa, ni mulla oli järjettömän hauskaa tätä väsätessä...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti