Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

28.11.2017

THE PERFECT PAIR OF SHOES

                                                                     
WEARING:
JACKET: Junkyard XX-XY
SHIRT: Junkyard XX-XY
JEANS: CheapMonday
(*saatu/mainoslinkki)
                                                                    

Mun on pakko myöntää teille yks asia: mulla taitaa olla joku fiksaatio kenkiin. 

Kengät on aina ollu mulle se heikko kohta pukeutumisen suhteen. Tuntuu, että oli kyseessä kuinka tylsä tai simppeli asu tahansa, niin mukava ja hyvännäköinen kenkäpari saa kokonaisuuden kannalta ihmeitä aikaan. Voisi sanoa, että kengät ovat mulle se piste i:n päälle asujen suhteen.

Vuosien varrella meikäläisen kaappeihin on löytänyt tiensä yksi jos toinenkin kenkäpari. Osa näistä on kulkenut mukana arkikenkinä vain joidenkin kuukausien ajan ja päätynyt sen jälkeen käyttökelvottomina kaatopaikalle ja osa puolestaan on majaillut kaapeissani jo useamman vuoden. Näitä kaikkia kenkäpareja yhdistää kuitenkin se, että niiden hankinnassa on menty ulkonäkö edellä. Toisinaan tämän mukana on tullut mukavuus, toisinaan kantapäästä löytyvät veriset rakot. Aina ne ovat kuitenkin näyttäneet hyvältä ja vaikka ehkä oudolta kuulostaakin, niin se on ollut mulle pääasia (paitsi juoksukenkien suhteen, haha).

Tän postauksen kenkäpari on kuitenkin sen verran erityinen ja kokoelmastani poikkeava, että mun oli pakko tehdä ihan oma postaus tälle. Kyseessä on kenkäpari, joka paitsi näyttää hyvältä, on myös valehtelematta mukavin pari, jonka olen omistanut. Nää Adidaksen kengät erottuu ulkonäkönsä puolesta täydellisesti meikäläisen muista kenkäpareista ja pitkävartisina toimivat hyvin myös tänä vuodenaikana. Nää jalassa voi sanoa, että olo on kuin pilvien päällä pomppivalla...


Mitä te tykkäätte näistä astetta erikoisimmista kengistä, hitti vai huti?

SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi11/28/2017

  Noi levyt vie aika paljon huomioo pois kengistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, harmi kuulla. Mä taas just tykkään siitä lisästä minkä ne tuo tohon muuten mustaan ja yksinkertaiseen taustaan :)

   Poista