Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

15.12.2017

MADE IN GRANDMA'S HOME


Ensimmäinen lomapäivä kiireisen syksyn jälkeen, mikä ihana tekosyy viettää puolipäivää vällyjen välissä ja kuljeskella pitkin asuntoa villasukkiin ja -paitaan kääriytyneenä.

Olen viimeisen viikon aikana pyrkinyt hoitamaan suurimman osan loppuvuoden juoksevista asioista vastaillen sähköposteihin, kuvaillen videoita valmiiksi ja ylipäätänsä hoitaen muita pieniä juttuja, joihin tarttumista on tullut lykättyä viimeiset viikot. Tämä tarkoittaa sitä, että pian pääsee oikeasti heittämään aivot narikkaan ja nauttimaan rennosti näistä vuoden viimeisesti viikoista, kuulostaa aika hyvältä tän kuluneen syksyn jälkeen.

Tämä näissä kuvissa esiintyvä villapaita on muuten meikäläisen mummin kutoma luomus. Sain tämän viime keväänä ja siitä asti se on ollut kaapissani viikattuna odottelemassa tätä talvea. En malta oottaa sitä, että pakkanen kiristyy ja pääsen oikeasti ottamaan tän lämmittävänä elementtinä osaksi mun pukeutumista ja arkea!


SHARE:

2 kommenttia

 1. Ihana villapaita! :) Se on parasta jos joku läheinen tekee sulle itse jotain. Mun lempparit on tällä hetkellä äidin tekemät suomivillasukat! :D

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, ehdottomasti yks suosikkivaatteista tällä hetkellä ihan jo vaan senkin takia, että se on läheisen tekemä! Oi että, villasukat on kyllä parhautta tähän vuodenaikaan :)

   Poista