Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

3.12.2017

VAIHTELUA RUOKAVALIOON - MY DAY - VIDEO
Tuntuupa hyvältä palalta sosiaaliseen mediaan uuden videon muodossa, edellisestä kun alkaa kuitenkin olemaan jo reilu viikko. 

Kulunut syksy ja talvi on ollut mulle uusien aikataulutusten opettelua. Muuttuvia elementtejä ja aikaa vieviä projekteja on tälle syksylle osunut yksi jos toinenkin ja näin ollen sitä on kokeilujen kautta pitänyt yrittää löytää se kultainen keskitie hoidettavien asioiden välille. On pitänyt tarkkaan miettiä, että mihin sitä vuorokauden tuntinsa oikeen käyttää ja mistä asioista sitä on pakon edessä valmis luopumaan. Opinnot on tällä hetkellä yksi tärkemmistä asioista mun elämässä, mutta yhtä lailla valokuvaus ja some on tosi isossa roolissa mun arjessa ja noh, jos totta puhutaan ni ois se sosiaalinen elämäkin ihan kiva lisä päiviin. 

Näiden ajatusten kanssa sitä on tullut painiskeltua viime aikoina ja nyt kun neljäs kuukausi koulua on saatu startattua, niin tuntuu että sitä on ehkä vihdoin ja viimein löytänyt jonkunlaisen balanssin näiden kaikkien osa-alueiden välille. Tää fiilis tuntuu yllättävän hyvältä ja tällä on hyvä jatkaa kohti tulevia viikkoja!

Mutta se siitä pienestä life update -osiosta, siirrytään seuraavaksi tän postauksen videoon. Päädyin nimittäin aiemmin tällä viikolla nappaamaan teidät pitkästä aikaa osaksi mun päivää. Jotenkin viime aikoina mulla on ollut ihan järjettömästi ongelmia videoiden teossa ja pakko myöntää, että se onnistui jopa hetkellisesti laskemaan mun fiilistä tähän kaikkeen (okei, ehkä isompana syynä tähän kuitenkin kiire ja stressi). Onneksi tällä kertaa kaikki meni kuitenkin niin kuin piti ja sitä sai kuin saikin videon hoidettua kasaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa ja uusien videoideoiden toteutusta...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti