Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

30.12.2017

NÄLKÄ KASVAA SYÖDESSÄ - VUODEN VIIMEINEN
Vuoden viimeiset ajatukset sanoina, tuntuupa tietyllä tapaa oudolta.

Kulunut vuosi on ollut ehdottomasti mun elämäni kiireisin ja samalla myös antoisin vuosi tähän mennessä. Paljon on tullut tehtyä ja välillä sitä on saanut itsekin ihmetellä, että miten ihmeessä mun jaksaminen kestää tän kaiken.

Vaikka takana onkin vuosi, jolloin ei pahemmin ole tullut lomailtua niin mä en kyllä vaihtaisi näitä kuluneita kuukausia mihinkään. Oon päässyt tekemään hienoja asioita yhdessä mielenkiintoisten ja inspiroivien ihmisten kanssa ja siitä mä saan kiittää aikalailla pelkästään itseäni ja juurikin sitä, että sitä on tullut tehtyä enemmän töitä kamera kädessä kuin ikinä milloinkaan ennen.

Tähän vuoteen on mahtunut järjettömästi matkailua, tuhansia ja aina vaan tuhansia kuvia, väsyneitä aamuja, sekä erilaisia saavutuksia, jotka vielä vuosi sitten tuntuivat tietyllä tapaa jopa epärealistisilta. Voisi kai sanoa, että pääosin aika hyvä vuosi takana.

Nälkä kasvaa syödessä -sanonta pitää kuitenkin mun kohdalla paikkansa paremmin kuin hyvin ja sitä onkin alkanut suunnitella jo ensi vuoden menoja ja tekemisiä. Tällä hetkellä päässä jyllää yksi jos toinenkin valokuvaukseen ja arkeeni liittyvä asia, jotka toteutuessaan eivät ainakaan helpota arkeani työn osalta. Jos vuosi 2017 oli kiireinen, niin vuosi 2018 se toivottavasti vasta kiireinen onkin...


Kiitos tyypit huikeasta vuodesta, 
eiköhän lähetä tekemään ensi vuodesta vielä astetta hienompi!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti