Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

10.12.2017

RED BEAUTY - SARA OLLILA


MODEL: Sara Ollila
PHOTOGRAPHER: Jere Viinikainen

Olen aina ollut ihmisenä sellainen, että sitä on painettu eteen päin sillä mitä on ollut ja tästä kertoo myös hyvin se, että urani valokuvaajana on saanut alkunsa puhelimen kamerasta ja pienestä pokkarista. Vaikka kaluston suhteen ollaan tässä vuosien saatossa tultu aika pitkälle, on valaistuksessa luotettu kuitenkin aina siihen yhteen ja samaan: luonnonvalo.

Tässä viimeisen vuoden aikana asiat ovat kuitenkin hiljalleen muuttuneet, kun taskusta on löytynyt avaimet studioon ja näin ollen studiovalojen pariin. Ajatus studiossa työskentelemisestä ja valoilla leikkimisestä on tuntunut samaan aikaan jotenkin mielenkiintoiselta, mutta yhtälailla vieraalta ja oudolta. Tätä on jotenkin vaikea selittää, mutta se että pitää olosuhteisiin sopeutumisen sijaan luoda itse kaikki tyhjästä on tietyllä tapaa vielä vierasta mulle.

Saa nähdä mihin suuntaan nää ajatukset tästä tulevien vuosien aikana liikkuvat. Mistäs sitä tietää, vaikka mä parin vuoden päästä jättäisin miljöössä kuvaamisen taka-alalle ja siirtyisin pelkästään studion syövereihin. Näitä kuvia katsellessa se ei ainakaan vaikuta ollenkaan hullummalta vaihtoehdolta, vai mitä mieltä te ootte tän kertaisesta sarjasta?SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti