Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

11.12.2017

VEROTTAJA MUISTAA - MY DAY - VIDEOAh, kaksi päivää koulua jäljellä ja sitten onkin aika laukata lomapäivien puolelle etsiskelemään jostain sitä joulufiilistä.

En varmasti voi olla ainoa, joka ei tänä vuonna ole millään päässyt virittäytymään joulutunnelmaan. Joo, kaupoissa soi joululaulut ja joo, luntakin saattaa löytyä katujen reunoilta, mutta silti joku tässä mättää. Ehkä mun fiilistä on syönyt tämä tän hetkinen kiire (mä kun edelleen elän jossain alkukevään tuntumassa), tai ehkä tää kaikki jouluhössötys on vaa ajanut ohi musta. Oli miten oli, mä todella toivon että tähän tulee muutos ja pääsen jossain vaiheessa oikeasti nauttimaan täysillä tästä vuodenajasta!

Mutta eiköhän siinä ollu tältä erää nämä pohdinnat. Hypätään seuraavaksi itse postauksen pääasiaan, eli viime viikolla kuvattuun videoon. Päädyin nappaamaan teidän taas osaksi meikäläisen arkea ja samalla mukaan Helsingin sykkeeseen. Tämmöset koulupäivät tuo kyllä aina mukavasti vaihtelua perus arkeen ja tuntuu muutenkin hyvältä päästä arkena hoitamaan isossa kaupungissa olevia pakollisia asioita.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti