Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

6.1.2018

BEST OF 2017

Kuvaa klikkaamalla alkuperäiseen postaukseen
                                                                    
Vuosi 2017 oli valokuvauksen vuosi. Kamera kulki mukanani kaikkialle ja muistikortille tuli ikuistettua hetki jos toinenkin. Pääsin kuvausten myötä tutustumaan moniin uusiin ihmisiin, kuvaamaan muotia, näkemään muotinäytösten kulisseihin, antamaan haastattelua Kamera -lehteen, stailaamaan, näkemään kuviani ulkomaalaisissa lehdissä, sekä tekemään älyttömästi muita mageita asioita. 

Tässä on mun parhaat palat viime vuodelta, vuodelta joka oli elämäni kiireisin, mutta samalla antoisin vuosi tähän mennessä...

PS: Lupaan, että tää on vika katsaus viime vuoteen, hahah

Mikä kuva/sarja mahtaa olla teidän suosikki?
PORTFOLIO ⋅ INSTAGRAM ⋅ FACEBOOK
SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi1/07/2018

  Hyvä läpileikkaus sun vuoden kuviin! Mahtavasti näkyy kehitys sun kuvissa, sussa on todellista potentiaalia ja voisin todella hyvin kuvitella sinut esimerkiksi ammattilaisena muotikuvauksen parissa! Minkälaisia tavoitteita sulla on valokuvauksen suhteen vuonna 2018 ja millasella kalustolla kuvaat? ihan vaan mielenkiinnosta kyselen :) Hyvää alkavaa vuotta sulle Jere!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis vitsit, kiitos ihan järjettömästi tästä kommentista. Tulipa hyvä fiilis tätä lukiessa!

   Mun tavotteena valokuvauksen suhteen tälle vuodelle on aikalailla se, et sais vietyä hommaa taas astetta ammattimaisemmalle tasolle ja näin ollen pääsis tekemää enemmän kaupallisia projekteja.

   Mul on pääosin käytössä Canon 6D ja siinä 24-105mm linssi, suurin osa viime vuoden kuvista otettu tällä kombolla. Ja kiitos paljo, älyttömän hyvää alkanutta vuotta myös sulle! :)

   Poista