Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

31.1.2018

HYVÄSTI LAHTI - VIDEOViime viikonloppuna se tapahtui. Mä pakkasin kamani laatikoihin ja muutin sinne, missä olen aina halunnut asua.

Lahti - joka toimi kotikuntanani puolentoista vuoden ajan - ei ikinä tuntunut siltä, että sinne voisi alkaa rakentaa omaa elämää. Se oli mulle paikka, jossa mulla oli pelkästään koulu ja sen myötä osa ystävistäni. Ravasin viikottain hoitamassa asioita Helsingissä ja joka kerta junassa istuessani mietiskelin, miten jonain päivänä mä tulen asumaan siellä, missä mun elämä oikeasti tapahtuu.

Nämä pohdinnat johti siihen, että viime vuoden lopulla mä päätin, että nyt on aika lopettaa valittaminen ja tehdä asialle jotain. Nyt on aika ottaa uusi askel elämässä, pakata ne muuttolaatikot ja oikeasti muuttaa.

Asiat eteni aika vauhdilla ja tässä sitä nyt sitten ollaan. Mä asun Helsingissä, koulumatka on pidempi kuin ikinä ennen ja nyt on sit oikeasti aika lähteä selvittämään, että mitä tää unelman eläminen oikein tuo tullessaan...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti