Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

8.2.2018

MIKSI MUUTIN HELSINKIIN? - VIDEOHelsingissä on vierähtänyt nyt aika tarkalleen puolitoista viikkoa. Muuttolaatikot on saatu jaloista pyörimästä, huonekalut ovat pikku hiljaa löytämässä paikoillensa ja mä on olen siinä sivussa asettumassa aloilleni. Vaikka aamu kuudelta olevat herätykset tuntuvatkin edelleen melko vierailta, eikä koulumatkojen uuteen pituuteen ole vielä ehditty tottua, niin kyllä mä vaan koen olevani nyt oikeassa paikassa!

Tän kertaisella videolla on aika käydä astetta tarkemmin läpi tätä meikäläisen muuttoa, sekä paneutua siihen, että minkä ihmeen takia mä muutin Helsinkiin vaikka mulla on edelleen opinnot kesken Lahdessa...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti