Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

24.2.2018

MY KIND OF DAY OFF - TUOTEKUVAUSToiset viettää päiviä tekemättä mitään, toiset laittaa asuntonsa uuteen uskoon, musiikin soimaan ja lähtee kuvailemaan kaapista löytyviä astioita. 

Näistä kumpikin kuvastaa meikäläistä aika hyvin. Toinen on kuin alkuviikolta, toinen puolestaan eiliseltä. Perjantaiseen loma-aamuun herättyäni mulle tuli pitkästä aikaa sellainen fiilis, että nyt on pakko päästä kuvailemaan. Tätä tunnetta ei oo ollut ikuisuuteen, joten pitihän siitä ottaa kaikki irti ja lähteä kokeilemaan jotain uutta ja erilaista: asetelma/tuotekuvaus.

Avasin Spotifyn, kannoin keittöstä astiani esille (totta puhuen tiskasin tiskivuoreni, kuivasin astiat ja kannoin ne tämän jälkeen keittiönpöydälle), asetin kameran valmiiksi ja lähdin vaan kuvaamaan. Sitä tunnetta on vaikea kuvailla, mikä mulle tämmösestä hommasta tulee. Vaan mä ja mun kamera ja ikuisuus vapaata aikaa. Vitsit mä nautin tästä! Tää on mun tapa nollata ajatukset. Tää on mun tapa nauttia vapaapäivästä...
SHARE:

2 kommenttia

 1. Tällaiset luovuuden purkaus, inspiraation hetket on aivan ihania! Varsinkin silloin jos tunnetta ei oo vähään aikaan tuntenu. Siitä on vaan pakko saada kaikki irti.
  Nää on kyllä upeita kuvia. Yksinkertaisia sekä hiukan kaoottisia, mutta upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut kyllä niin asiaa, ehdottomasti yksi parhaista tunteista!
   Kiitos älyttömästi Paula, just sitä tietynlaista kaoottisuutta näissä kuvauksissa tulikin haettua! :)

   Poista