Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

19.2.2018

PITKÄÄN VÄLTELTY VÄRI OSANA ASUA

PHOTOS: Roosa Mononen
                                                                    
WEARING
JACKET: 2nd Hand
SHIRT: Junkyard XX-XY
PANTS: Turo
SHOES: Selected Homme
SOCKS: Adidas
BEANIE: Sinne Store
                                                                     

Yksi syy Helsinkiin muutolle löytyy näiden kuvien takaa, tai oikeastaan siitä, miten näihin kuviin ja tähän kuvaustilanteeseen ylipäätänsä päädyttiin.

Lahdessa asuessani sitä sai aina miettiä todella tarkkaan käynnit Helsingissä. Lähtö juna-asemalle oli aamusta ja sitä pyrki hoitamaan kaiken mahdollisen saman päivän aikana: parit kuvaukset, muutamalla toimistolla käynti, mahdollisesti jossain tapahtumassa pyörähtäminen, sekä illalla vielä ystävien näkeminen. Muuton myötä tähän ei ole enää ollut tarvetta ja vitsit, että on tuntunut pitkästä aikaa hyvältä lähteä keskustaan ihan vaan pyörimään ilman päämäärää, tai nappaamaan vaikka ne yhdet asukuvat, kuten tässä tapauksessa. Ei ole tarvinnut samalla tavalla suunnitella menemisiä ja näin ollen sitä on ollut jopa helpompi saada sovittua aikatauluja kuvausten ja muiden menemisten ympärille.

Tämän kertaisen asun tähdeksi on noussut huomaamattomasti harmaa. Kyseinen väri on tullut pitkään kierrettyä melko kaukaa, mutta se on tässä viimeisen vuoden sisällä onnistunut ottamaan jalansijaa vaatekaapistani. Aluksi löytyi tummanharmaa takki, viime vuonna sen rinnalle pääsi tuo pipo ja nyt tuoreimpana lisäyksenä vaaleanharmaa paita, jota en vielä tovi sitten olisi jostain syystä osannut ollenkaan kuvitella päälleni. Ajatukset kuitenkin muuttuu ja tässä vaiheessa mun on pakko sanoa, että mä fiilaan ihan älyttömästi tätä asua ja sen värikirjoa...SHARE:

2 kommenttia

  1. Muuten hyvä, mutta olisin valinnut tyylikkäämmät sukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks Roope! Ite puolestaan oon viime aikoina tykänny jotenkin erityisen paljo yhdistellä siistiä vaatetta katutyyliin ja "rikkoa rajoja" sillä suunnalla. Toisaalta nää on makuasioita, enkä kyl yhtää ihmettele tota sunkaan valintaa, siistit mustat sukat olis toiminnu kyllä kanssa älyttömän hyvin.

      Poista