Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

21.2.2018

TESTISSÄ: TEHDÄÄN ITSE JAPANILAISIA KARKKEJA - VIDEOKeskiviikko ja uuden videon vuoro. 

Mä olen ihmisenä järjettömän kunnianhimoinen. En väitä, ettenkö nauttisi siitä, että pääsen viettämään vapaapäiväni sängyssä makoillen ja Netflixiä selaillen (tätä on kuulunut tähänkin päivään, haha), mutta siitä huolimatta oon tosi kova tekemään töitä ja hommia unelmieni eteen. 

Olen huomannut, että töiden suhteen mulla toimii parhaiten tarkat aikataulut ja itselle asetetut tavoitteet. Kun päätän jotain ni se päätös myöskin pitää ja sitä ollaan valmiita tekemään lähestulkoon mitä tahansa sen saavuttamiseksi. Sosiaalisen median suhteen olen asettanut tässä alkuvuodesta yhden jos toisenkin tavoitteen itselleni ja yksi niistä liittyy vahvasti videoihin ja Youtubeen: uusi video joka keskiviikko klo: 15.00. Tästä päätöksestä on tullut pidettyä tiukasti kiinni ja siitä on tullut mulle ittelle älyttömän hyvä fiilis kun on huomannut onnistuneensa tämmösessä. Toivottavasti tämä sama aikataulutettu tahti jatkuu myös tulevaisuudessa...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti