Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

31.3.2018

MUN SISKOTää tässä on mun sisko. Tää on mulle se ihminen, joka on aina ollut enemmän tai vähemmän mukana tässä mun some-hommassa. Viimeisen neljän vuoden aikana se on toiminut mun luottokuvaajana ja sen kanssa on tullut tehtyä ihan älyttömän upeita kuvasarjoja. Me ollaan kuvattu sormet kohmeessa -20´C pakkasessa, huudettu toisillemme väsymyksen takia, naurettu ja tapeltu ja siitä huolimatta se  on kuitenkin aina ollut mukana mun hulluimmissakin ideoissa. Se on kehittynyt tässä vuosien aikana ihan älyttömästi kameran kanssa ja on se mulle yhen videonkin kuvannu! 

Se on kuvannu mua ja mä oon toisinaan kuvannu sitä ja se on ollu aika huikeeta...SHARE:

2 kommenttia

  1. Sulla on todella kaunis sisko.! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nicola, mä välitän tän kommentin eteenpäin :)

      Poista