Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

27.3.2018

VAKOSAMETIN PALUU

PHOTOS: Sara Ollila
                                                                    
WEARING
T-SHIRT: Primark
SHOES: Nike
(*saatu/mainoslinkki)
                                                                    

Vakosametti - Tuo kangasmateriaali, joka johdattelee meikäläisen muistoissani syvälle peruskouluun ja sen aikaisiin leveä lahkeisiin sammareihini. Tumman ruskeat samettihousut olivat lapsuusaikoinani tärkeä osa pukeutumistani ja ne päällä tulikin lampsittua menemään useamman vuoden ajan. Kun noista pukeutumisen kulta-ajoista kasvettiin lukioikään ja alettiin löytää enemmän sitä omaa tyyliä, jäivät nämä iki-ihanat housut unholaan ja taisivat ne päätyä tuolloin myös en enää koskaan pue ylleni -listalle.

Ajalla on kuitenkin tapana tehdä tehtävänsä ja kuten näistäkin kuvista voi päätellä, niin näin kävi myös tällä kertaa. Löysin alkuvuodesta itselleni tämän asun Junkyardin tän kevään uutuuksista ja jokin mun sisällä sai tilaamaan tämän kokonaisuuden. Joku tässä taas viehätti. Parin päivän odottelun jälkeen paketti saapui perille ja pienen mallailun ja testailun jälkeen mä olin ihan myyty: mun mielestä tää asu niin mua!

Sen lisäksi, että mä fiilaan tästä ihan järjettömästi, niin tämä tuntuu iskevän myös mun tuttuihin, sillä tästä on valehtelematta tullut eniten positiivisia kommentteja saanut asuni ikinä! Tän myötä olisikin älyttömän kiva kuulla, miten tää teihin iskee. 


Vakosametti pukeutumisessa, hitti vai huti?


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti