Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

2.3.2018

VALOKUVAUKSEN OPISKELU? - VIDEOIhanaa perjantaita!

Mä olen tälle vuodelle ottanut tavoitteeksi lähteä tuomaan entistä enemmän itseäni esille valokuvaajana. Haluan tässä tulevien kuukausien aikana avata entistä enemmän ovia ja näyttää teille tarkemmin, mitä mun arki tällä hetkellä on. Mitä valokuvaaja oikeasti tekee, entä mitä ihmettä se päivät pitkät mahtaa koulussa opiskella?

Tän viikon videossa on aika avata hieman tuota jälkimmäistä kysymystä ja lähteä käymään läpi sitä, mitä kaikkea meikäläisen neljä vuotta kestäviin opintoihin kuuluu ja mitä mieltä mä olen suoritetuista opinnoistani ollut mieltä.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti