Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

23.4.2018

MAAILMA KAATUU NISKAAN - VIDEOKulunut kevät on ollut mulle jotenkin erityisen kiireinen. Näihin kuukausiin on mahtunut todella paljon erilaisia tapahtumia, koulujuttuja ja muita hoidettavia asioita. En voi väittää, etteikö suurin osa näistä kuluneiden kuukausien kiireistä olisi ollut mukavia juttuja, mutta se ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että oman ajan ottaminen on jäänyt vähille.

Olen todella huono ottamaan aikaa itselleni. Se, että vain pysähtyisin hetkeksi ja katsoisin vaikka Netflixiä ilman, että mielessäni pyörii koko ajan se, mitä voisin tehdä, on mulle lähes ylitsepääsemätön este. Toki mä vietän aikaa, jolloin en varsinaisesti tee työjuttuja, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö ne pyörisi mielessäni.

Tästä on nyt tullut pienoinen ongelma ja tästä johtuen päätin viime viikon lopulla pakottaa itseni hetkeksi irti siitä kaikesta, jonka ympärillä mun elämä pyörii. Helppoa se ei ollut, mutta siitä selvittiin ja se on hyvä huomata, miten ihan parinkin päivän irtiotto stressistä saa näkemään asiat ihan uudella tavalla. 

Ehkä tästä tulee mun tän vuoden tavoite: opettele pitämään kunnolla vapaata työstä...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti