Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

12.4.2018

PÄIVÄ 3 MINUUTISSA - VIDEOViime aikoina mua on videoiden teossa kiehtonut erityisesti se, miten tiiviiseen pakettiin kerrottavan asian voi puristaa. Milloin video on liian pitkä, entä missä vaiheessa siitä sitten tulee liian lyhyt? Onko 180 sekuntia tarpeeksi koko päivälle, pääseekö kolmessa minuuttissa kiinni siihen, mitä jonkun arjessa tapahtuu?
SHARE:

2 kommenttia

  1. Tuo kolme minuuttiahan siis on todella pitkä aika päivän tapahtumiin. Kokeileppa saada päiväsi minuuttiin, sen jaksaa katsoa vieraskin eikä siihen aikaan voi laittaa paljon ylimääräistä. Toki tämä on ihan mielipidekysymys että tykkääkö pidemmästä vaiko lyhyemmästä videosta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toikin on kyllä niin totta! Tuntuu kuitenkin, että nyt kun videoiden pituudet lähentelevät monesti sitä kymmentä minuuttia, niin tämäkin alkaa olla "saavutus", haha. Ehkä ens kerralla sit vielä tästä lyhyempää :)

      Poista