Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

15.4.2018

TÖISSÄ INDIEDAYS BLOG AWARDSEILLAIndiedays Blog Awardsit ovat varmasti tulleet tässä vuosien aikana meille kaikille tutuksi. Joko sitä on itse päässyt kokemaan ne kun oma nimi on löytynyt kutsuvieraslistalta, tai sitten siitä on päässyt kyllästymiseen asti lukemaan eri vaikuttajien blogeista.

Tämän vuotinen tapahtuma poikkesi omalta osaltani hieman aiemmista vuosista, kun mun nimeä ei löytynytkään kutsuvieraiden joukosta. Mä olin nimittäin ajautunut näihin kemuihin töihin!

Multa kysyttiin hiljattain, olisinko halukas lähtemään tänä vuonna hoitamaan Instrumentariumin kuvauksia illaksi ja pienen pohdinnan jälkeen päädyin ottamaan keikan vastaan. Tästä keikasta tuli yksi mun tän hetkisen urani suurimmista ja täähän tietysti vaikutti siihen, että mä jännitin iltaa ihan järjettömästi (toisin sanoen mun mahaa kiersi ja yöunet jäi vähäisiksi, haha). Kaikki meni kuitenkin paremmin kuin hyvin ja mä pääsin pariksi tunniksi tekemään sitä missä mä oon hyvä: kuvaamaan ja viettämään aikaa inspiroivien ja huikeiden ihmisten kanssa.

Mun työt päättyivät Kattilahallilla kahdeksan aikaan ja tämän jälkeen sitä pääsi ottamaan itsekin astetta rennommin ja nauttimaan hyvästä ruuasta, musasta ja huikeista ihmisistä. Siinä pääsi vielä neljän tunnin ajan rauhassa kiertelemään, näkemään kaikki tutut läpi (ehkä paras osa näissä joka vuotuisissa juhlissa) ja nauttimaan vapaasta illasta. Kiitos kaikille teille, joiden kanssa mä tän illan jaoin!


PS: Tässä kaikki kuvat mitä mä otin muualta kuin Instrun pisteeltä ja nämäkin on kaikki otettu puhelimella...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti