Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

25.4.2018

VALOKUVAAJANA INSTRUMENTARIUMILLE - ELÄMÄNI ISOIN TYÖKEIKKAKaupallisessa yhteistyössä Instrumentariumin kanssa

Reilu viikko sitten kerroin siitä, miten meikäläinen oli päässyt Instrumentariumille töihin valokuvaajaksi. Kyseinen työkeikka oli mulle tämän hetkisen urani suurin ja sen kyllä huomasi, sillä edellisenä yönä ei jännityksen takia ihan hirveästi tullut nukuttua. Kaikki meni keikan suhteen kuitenkin paremmin kuin hyvin ja asiakaskin oli tyytyväinen saamiinsa kuviin. Yllä muutamia omia suosikkiruutuja kyseisestä tapahtumasta.

·

Valokuvaajana toimimisen lisäksi päätin myös itse käydä tutustumassa tämän vuoden kehyksiin ja aurinkolaseihin ja etsiä lukuisten mallien joukosta omat suosikkini.

Aurinkolasit ovat olleet jo useamman vuoden ajan tärkeä osa mun tyyliä ja silmälasejakin on voinut bongailla päästäni jo vuoden päivien ajan. Nyt kun kesä tekee jälleen tuloaan, on aika kaivaa ne muutamat lasit kaapin perältä käyttöön. Omasta kokoelmastani multa löytyy tällä hetkellä muutamat klassisemmat lasit, jotka eivät petä ikinä, sekä muutamat astetta erikoisemmat kehykset, joilla saa helposti tuotua viimeisen silauksen päivän asuun.

Tämän kertaisesta valikoimasta poimin itselleni lasit, jotka ovat varmasti malliltaan meille kaikille tutut. Löytyipä päältä sitten mustavalkoista tai värikästä, sporttista tai tyylikästä, tai oikeastaan mitä vain, niin nämä lasit saa meikäläisen mielestä toimimaan osana asua. Enää pitää vaan toivoa niitä lämpimiä ja aurinkoisia kelejä tulevalle kesälle...

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti