Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

7.5.2018

KIIRE ON HUONO TEKOSYY?Otsikon kysymys on pyörinyt enemmän tai vähemmän mielessäni tämän kevään. Olen aina ollut sitä vastaan, että kiirettä pidetään syynä sille, ettei saa haluamiaan asioita hoidettua, tai pääse hivuttautumaan kohti omia unelmiaan. Jos jotakin oikeasti haluaa, sille saa myös järjestettyä aikaa.

Entäs sitten kuin tämä ei enää toimikaan? Entä kun vuorokauden tunnit ei vaan yksinkertaisesti riitä kaikelle sille, mitä oikeasti haluaisi tehdä?

Näin on käynyt meikäläiselle tässä tämän kevään aikana. Muutto Helsinkiin on vauhdittanut asioita urani suhteen (ja hyvä niin, en voisi olla tyytyväisempi tähän muutokseen!) ja tämä on vaikuttanut siihen, etten ole viimeisten parin kuukauden aika löytänyt kunnolla aikaa kaikelle tälle mitä rakastan: blogin kirjoittelu, omat valokuvaus-projektit ja videoiden teko. 

Tuntuu tietyllä tapaa todella oudolta olla ensimmäistä kertaa elämässään tämmöisessä tilanteessa ja näistä fiiliksistä puhun itseasiassa myös lisää tämän kertaisella videolla. Ehkä nyt on vain mukauduttava tähän nykyhetkeen, odotettava kesäloman alkua ja painettava sitten uudelleen kaasu pohjaan...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti