Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

17.5.2018

MITEN PÄÄSIN VOGUEEN? - URANI VALOKUVAAJANAMulle unelmointi on aina ollut iso osa elämää. Haen päivittäin inspiraatiota ja hyvää fiilistä tekemisiini musiikista, Youtubesta, elokuvista ja ties mistä. Mua inspiroi aikaansaavat ihmiset ja ehkä just sen takia mä tavallaan itsekin haluan kuulua näihin ihmisiin. Mä haluan tekemisilläni ja sanomisillani inspiroida muita ja saada muissa aikaan sen fiiliksen, että vitsit mä haluan päästä tekemään elämässäni jotain siistiä.

Näistä ajatuksista syntyi tämän kertainen video. Tällä kertaa on aika käydä läpi meikäläisen viisi vuotta kestänyt urani valokuvaajana ja paneutua mun mielestä niihin tärkeimpiin asioihin, jotka ovat mut siivittäneet tähän pisteeseen missä mä nyt olen. Miten oikein oon saanut kuviani Vogueen, päässyt tekemään töitä Instrumentariumille, tai kuvannut YSL:lle? -Näihin on aika vastata yllä olevalla videolla...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti