Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

14.5.2018

TERVEISET LENTOKENTÄLTÄ
Kello on 3.01 ja saavuin juuri Helsinki-Vantaan lentokentälle yön viimeisen bussin kyydissä. Unta on takana pyöreät nolla tuntia ja tällä hetkellä sitä puksutellaan eteen päin kahvikupillisen voimin. Päätin käyttää illan nukkumisen sijaa matkalaukkuni pakkailuun (ja näiden kuvien ottamiseen), sillä tiedän itsestäni että parin tunnin yöunilla ei mun kohdalla ole ainakaan positiivista vaikutusta. Saa nähdä mihin tää päätös mut huomenna oikein ajaa, haha.

Oon tosiaan lähdössä Kiovaan luokkani kanssa suorittamaan tän vuoden viimeistä kurssia. Kontaktikuvaksen nimeä kantava kurssi on viikon mittainen tehokurssi, jonka aikana olisi tarkoitus päästä tutustumaan kuvauksen osalta kontaktin ottamiseen ja katutasolla ihmisten kuvaamiseen. Tää on mulle kuvauksen suhteen todella vierasta aluetta, joten jännityksellä venaan, että minkälaisiin tilanteisiin sitä tässä viikon sisällä oikein päätyy.

Tän viikon mittaisen kurssin jälkeen mulla on sitten vuorokausi aikaa seikkailla Kiovan kaduilla ennen paluutani Suomeen, jossa pääsen sitten suoraan starttaamaan meikäläisen kesäloman. En oikeesti vois olla enempää fiiliksissäni siitä, että tämä useamman kuukauden mittainen loma on enää muutaman päivän päässä. 

Ehkä tässä oli ne tärkeimmät ajatukset mun yöllisestä elämästäni lentokentän penkiltä. Nyt meinaan avata juuri ostamani kolmioleivän, laittaa kuulokkeet korvilleni ja jäädä odottelemaan parin tunnin päästä lähtevää lentoani...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti