Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

15.6.2018

TÄLLÄ HETKELLÄ OLEN KIITOLLINEN...
...Mun ystävistä ja ihmisistä, joiden kanssa pääsen työskentelemään. Ei ole oikeasti mitään parempaa, kuin huomata miten ihmiset mun ympärillä tekee täysillä niitä omia juttujaan ja menestyy niiden omien asioidensa parissa. Tämmösen huomaamisesta saa myös älyttömästi motivaatiota niihin omiin juttuihin.

...Siitä, että mun aknen hoito on saatu päätökseen ja mun mieliala lääkityksen jäljiltä on alkanut tasoittua ja pääsen näin ollen fiilistelemään tätä edessä olevaa kesää täysin siemauksin. 

...Siitä, että tää on ensimmäinen vuosi kun periaatteessa pystyisin elättämään itseni vaan valokuvauksella. Ehkä siistein tunne ikinä, kun huomaa että oma työ on tuottanut tulosta ja nyt sitä alkaa olla tän homman suhteen jo tässä tilanteessa! 

...Helsinkiin muutosta. Vajaa 5 kuukautta täällä on nyt vierähtänyt, enkä kyllä vaihtais päivääkään pois. Oikeastaan nämäkin kuvat on tän muuton ansiota sillä päätin yhtenä yönä vain napata kamerani reppuun ja lähteä lähelläni olevaan alppiruusupuistoon kuvailemaan auringonnousua. Linnut laulaa, ketään ei ole missään ja aamuauringon ensimmäiset säteet alkavat kajastaa muiden takaa. Ehkä yksi parhaista hetkistä tänä kesänä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti