Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

23.7.2018

AIKA JÄÄDÄ TAUOLLE

PHOTOS: Emi Linna
                                                                      
WEARING
OUTFIT: Weekday*
SHOES: Adidas
(*kuvauslainassa)
                                                                    

Heinäkuu lähenee pikku hiljaa loppuaan ja näiden järjettömän lämpimien ja aurinkoisten säiden saattelemana on meikäläisen aika jäädä pienelle lomalle.

Mä olen aina ollut tietynlainen työnarkomaani. Mulla on tosi kova työmoraali ja nautin ihan järjettömästi siitä mitä teen ja tän takia sitä on monesti vaikea ottaa tekemisistään vapaata. Koska yksittäisiä vapaita lukuunottamatta mä olen tietyllä tapaa töissä paitsi viikot, myös viikonloput (ja illat ja yöt ja ison osan arjestani, haha) niin viime vuonna tein päätöksen että tulee sitä mitä tahansa eteen, niin jossain vaiheessa on pakko saada pidettyä ainakin viikon vapaat sekä kesällä, että talvella. 

Viime vuoden puolella kaikki meni tämän suhteen hienosti ja nyt on sitten aika katsoa, miten käy vuoden 2018. Varsinaista loman loppua ei multa vielä kalenterista löydy, mutta täytyy tässä ainakin tämä viikko pakottaa itsensä elämään muutenkin kuin työn ympäröimänä. 

Mä suljen nyt sähköpostin, postaan viimeisen kuvan Instagramiin tälle viikolle ja luovun hetkeksi kamerastani. Näiden toimien jälkeen on aika pakata matkalaukku valmiiksi ja suunnatta pariksi ainakin pariksi päiväksi mökkeilemään keskelle ei mitään. Ihanaa kesäistä viikkoa just sulle!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti