Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

6.7.2018

BIRTHDAY BOY - TÄRKEIMMÄT YSTÄVÄNI
*Postauksen Happy Joe -juomat saatu blogin kautta yhteistyönä

Viime viikon sunnuntaina täytin 22 ja sen kunniaksi oli aika kerätä mulle tärkeimmät ystävät meille viettämään iltaa ja samalla juhlistamaan mun vanhenemista.

Mulle synttärit ovat toimineet jo useamman vuoden ajan hyvänä tekosyynä sille, että saan kerättyä kaikki ystäväni samaan paikkaan viettämään mukavaa iltaa ilman kiireitä tai muita esteitä. Ehkä tästä on myös tullut jo jonkinlainen perinne mun ystäväpiirissäkin, sillä ensimmäiset kysymykset koskien tän kesän illanistujaisia kantautui mun korviin jo alkuvuoden aikana, haha.

Meidän ilta alkoi kuvissa näkyvällä porukalla jo iltapäivällä. Kokoonnuimme meille, kannoimme meikäläisen tekemän suklaakakun pihalle, räpsimme ihanan kesäiset piknik-kuvat ja tulimme sen jälkeen siihen lopputulokseen, että parempi siirtyä viileästä ulkoilmasta sisälle lämpimään nauttimaan kakkua ja jakamaan viime kuukausien kuulumiset.

Alkuilta meni rennosti meidän neljän porukalla. Naurua, hyvää ruokaa, älyttömästi lisää naurua ja tietysti kuvien ottoa. Näiden ihmisten kanssa vaan on aina niin järjettömän hauskaa! Muutaman tunnin yhteisen ajan jälkeen paikalle saapui loput meikäläisen ystäväpiiristä ja sitten olikin aika laittaa grilli lämpenemään, unohtaa hyvän seuran myötä kamera hyllylle ja jatkaa iltaa aamun pikkutunneille saakka.

Mulla oli ihan järjettömän ihanat ja rennot synttärit ja siitä kiitos kuuluu teille, jotka olitte messissä. Vitsit mä olen kiitollinen mun ystäville, teidän kanssa on hyvä jatkaa elämää näin 22-vuotiaana!


PS: Iso kiitos myös Happy Joe:lle, joka piti tänä(kin) vuonna huolen illan juomatarjonnasta
SHARE:

1 kommentti

  1. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja hei, ennenkaikkea myöhästyneet synttärionnittelut! :)

    VastaaPoista