Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

14.7.2018

WIZ KHALIFA - SUMMER UP 2018








Muutamien sattumusten kautta päädyin viikonlopuksi Summer Up -festareille mediapassin kera valokuvaamaan. Kaulassani roikkuva passi mahdollisti mulle pääsyn alueille, joille muulla yleisöllä ei ollut asiaa ja vitsit kuinka siistiä oli päästä hyödyntämään tätä etuoikeutta valokuvauksen suhteen - suora yhteys artistiin ilman edessä heiluvia käsiä takasi sen, että sieltä sai jokaisesta lavan haltijasta ainakin sen yhden mageen lähikuvan.

Ensimmäisen illan päätti Wiz Khalifa, jonka keikalla olin itseasiassa ainoa media-alueella toiminut valokuvaaja. Tää oli jotenkin todella erikoinen tilanne, sillä alueella ollessani ihmettelin, miten siellä oli mun lisäksi vain yksi videota kuvaava henkilö ja myöhemmin illalla sain sitten kuulla, ettei suurin osa ollut edes päässyt aluelle tämän artistin kohdalla. Noh, ainakin mulla on nyt sitte kuvamatskua, jota keneltäkään muulta ei löydy, haha.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti